Velkommen

Familier, singler, par, backpackere, cyklister, motorcyklister, studerende, professionelle studerende, forretningsrejsende - så kort sagt, elsker Potsdamer gæster!
Leder du efter en billig og billig indkvartering, muligt i en førsteklasses beliggenhed i Potsdam, og ønsker ikke bare en billig nat? OK - vi er lav som hostel alligevel, men vi simpelthen tilbyde meget, meget mere.

Huset byder

Hosteleingang

I vandrerhjemmet er der godt udstyret, rene enkelt-, dobbelt-, familieværelser og sovesale 1-4 senge, med privat eller fælles badeværelse. En fælles køkken med kaffemaskine, opvaskemaskine, mikroovn, ovn, keramisk kogeplade, køleskab - et fælles værelse med gratis trådløs internetadgang. Den udendørs terrasse giver mulighed for en BBC til at gøre. Vores Cykeludlejning tilbyder billig leje cykler.

Placeringen

På få minutter er du i hjertet af den gamle bydel i Potsdam. Der er mange pubber, barer og gode restauranter - Kono og teater. Kulturlivet i Potsdam er ekstremt rig på begivenheder, koncerter og arrangementer, og de gode råd, du får gratis med os.

Information

Informationen zum Hostel

Vandrerhjem i Tyskland er specielt rettet mod turister på et lavt budget. Vi tilbyder både senge i delte værelser adskillelse af kønnene, men også private værelser i forskellige kategorier, og kan tilbyde turisten fokusere Potsdam Sanssouci og de rimelige priser. Vores faciliteter anvendes primært til fælles. Vores standarder er: Private værelser, morgenmenu, belysning værdiboks, nøgler til hvert værelse beboere, håndklæder inkluderet i prisen, WiFi. En 24-timers reception, er det ikke med os. Der er ingen medlemskab kræves, og enkeltpersoner i alle aldre er velkomne. Der er ingen udgangsforbud.