Välkommen

Familjer, singlar, par, backpackers, cyklister, cyklister, studenter, professionella studenter, affärsresenärer - så kort sagt, älskar Potsdamer gäster!
Du letar efter en billig och prisvärt boende, möjligt i ett utmärkt läge i Potsdam och inte vill bara en billig kväll? OK - vi är lågt som vandrarhem ändå, men vi erbjuder helt enkelt mycket, mycket mer.

Vandrarhemmet erbjuder

Hosteleingang

I vandrarhemmet finns väl utrustade, rena enkelrum, dubbelrum, familjerum och sovsalar 1-4 bäddar, med privata eller delade badrum. Ett gemensamt kök med kaffebryggare, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, keramikhäll, kylskåp - ett allrum med gratis Wi-Fi finns tillgängligt. Uteserveringen erbjuder möjligheten av en BBC att göra. Vår Cykeluthyrning erbjuder billiga hyrcyklar.

Placeringen av vandrarhemmet

På några minuter är du i hjärtat av Gamla stan i Potsdam. Det finns många pubar, barer och bra restauranger - Kono och teater. Kulturlivet i Potsdam är extremt rikt på evenemang, konserter och evenemang, och goda råd som du får gratis med oss.

Information om Hostel

Informationen zum Hostel

Vandrarhem i Tyskland har särskilt riktat mot turister på en låg budget. Vi erbjuder både sängar i delade rum separation av könen utan också privata rum i olika kategorier och kan erbjuda turist fokusera Potsdam Sanssouci och rimliga priser. Våra lokaler används främst gemensamt. Våra normer är: Privata rum, frukostmenyn, belysning säng skåp, rumsnycklar för varje rum boende, sängkläder ingår i priset, WiFi. En 24-timmars reception, är det inte hos oss. Det finns inget medlemskap krävs, och personer i alla åldrar är välkomna. Det finns inga utegångsförbud.