Tervetuloa

Perheet, sinkkuja, pariskuntia, backpackers, pyöräilijät, pyöräilijät, opiskelijat, ammatillinen opiskelijoita, liikematkustajat - niin lyhyt, rakastan Potsdamer vieraita!
Etsit halpaa ja kohtuuhintaista majoitusta, mahdollista loistavalla paikalla Potsdam ja halua vain halpa yön? OK - olemme alhainen kuin hostellissa muutenkin, mutta emme yksinkertaisesti tarjoavat paljon, paljon enemmän.

House tarjoaa

Hosteleingang

Vuonna hostelli on hyvin varusteltu, puhdas yhden, kahden, perhehuoneita ja asuntoloista 1-4 vuodetta, oma tai jaettu kylpyhuone.Yhteinen keittiö, jossa kahvinkeitin, astianpesukone, mikroaaltouuni, uuni, keraaminen liesi, jääkaappi - yhteinen huone, jossa on ilmainen Wi-Fi on käytettävissä.Ulkoterassi tarjoaa mahdollisuuden BBC tehdä. Meidän Bike vuokraus on halpaa vuokra polkupyörää.

Hostellin sijainti

Muutamassa minuutissa olet sydämessä Potsdamin vanhassakaupungissa. On monia pubeja, baareja ja hyviä ravintoloita - Kono ja teatteri. Kulttuurielämän Potsdam on erittäin runsaasti tapahtumia, konsertteja ja tapahtumia, sekä hyviä neuvoja saat ilmaiseksi kanssamme.

Tietoja Hostel

Informationen zum Hostel

Hostelleja Saksa on erityisesti suunnattu turisteille pienen budjetin. Tarjoamme sekä vuodepaikkaa hengen huoneissa erottaminen sukupuolta mutta myös yksityisiä huoneita eri luokat ja voi tarjota turisti keskittyä Potsdam Sanssouci ja kohtuulliset hinnat. Tilamme käytetään pääasiassa yhteistä. Meidän standardit ovat: Yksityinen huonetta aamiaismenu, valaistus sängyn vieressä kaappi, avain jokaisen huoneen asukkaat, liinavaatteet sisältyvät hintaan, WiFi.24h-vastaanotto, se ei ole meidän kanssamme. Ei ole jäsenyyttä tarvita, ja yksilöiden kaikenikäisille ovat tervetulleita. Ei ulkonaliikkumiskiellot.