Welkom

Families, singles, koppels, backpackers, fietsers, motorrijders, studenten, professionele studenten, zakenreizigers - dus in het kort, hou Potsdamer gasten!
U bent op zoek naar een goedkope en betaalbare accommodatie, mogelijk op een toplocatie van Potsdam en wil je niet gewoon een goedkope overnachting? OK - we zijn vanaf hostel toch, maar wij bieden gewoon veel, veel meer.

Het huis biedt

Hosteleingang

In het hostel vindt zijn goed uitgerust, schoon eenpersoons-, tweepersoons-, familiekamers en slaapzalen 1-4 bedden, met een eigen of gedeelde badkamer. Een gemeenschappelijke keuken met koffiezetapparaat, vaatwasser, magnetron, oven, keramische kookplaat, koelkast - een gemeenschappelijke ruimte met gratis Wi-Fi beschikbaar. Het terras biedt de mogelijkheid van een BBC te maken. Onze Fietsverhuur biedt huurauto fietsen.

De locatie

In een paar minuten bent u in het hart van de oude binnenstad van Potsdam. Er zijn vele cafés, bars en goede restaurants - Kono en theater. Het culturele leven in Potsdam is zeer rijk aan evenementen, concerten en evenementen, en de goede raad krijg je gratis bij ons.

Informatie

Informationen zum Hostel

Hostels in Duitsland zijn speciaal gericht op de toeristen op een laag budget. Wij bieden zowel bedden in gedeelde kamers scheiding der seksen, maar ook privé-kamers van verschillende categorieën en kunnen de toerist bieden focussen Potsdam Sanssouci en de redelijke prijzen. Onze faciliteiten zijn hoofdzakelijk gebruikt in de gemeenschappelijke. Onze normen zijn: Eigen kamer, ontbijt menu, verlichting nachtkastje, kamersleutels voor elke kamer bewoners, linnengoed inbegrepen in de prijs, WiFi. Een 24-uurs receptie, is het niet met ons. Er is geen lidmaatschap nodig, en mensen van alle leeftijden zijn welkom. Er zijn geen avondklok.