Velkommen

Familier, single, par, backpackere, syklister, syklister, studenter, profesjonelle studenter, forretningsreisende - så kort sagt, elsker Potsdamer gjester!
Du er ute etter en billig og rimelig overnatting, mulig i en førsteklasses beliggenhet i Potsdam og ønsker ikke bare en billig kveld? OK - vi er lavt som hostel uansett, men vi bare tilby mye, mye mer.

Vandrerhjemmet tilbyr

Hosteleingang

I vandrerhjemmet er det godt utstyrt, ren enkeltrom, dobbeltrom, familierom og sovesaler 1-4 senger, med eget eller felles bad. En felles kjøkken med kaffemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn, keramisk koketopp, kjøleskap - et felles rom med gratis Wi-Fi er tilgjengelig. Utendørsterrassen tilbyr muligheten for en BBC å gjøre. Vår Sykkelutleie tilbyr billige leiesykler.

Plasseringen av vandrer

På få minutter er du i hjertet av gamlebyen i Potsdam. Det finnes mange puber, barer og gode restauranter - Kono og teater. Kulturlivet i Potsdam er svært rik på hendelser, konserter og arrangementer, og gode råd du får gratis hos oss.

Informasjon om Hostel

Informationen zum Hostel

Herberger i Tyskland er spesielt rettet mot turister på et lavt budsjett. Vi tilbyr både senger i delte rom separasjon av kjønnene, men også private rom i ulike kategorier, og kan tilby på turist fokusere Potsdam Sanssouci og rimelige priser. Våre fasiliteter brukes først og fremst til felles. Våre standarder er: Private rom, en frokostmeny, belysning sengen skap, rom nøkler for hvert rom beboere, sengetøy er inkludert i prisen, WiFi. En 24-timers resepsjon, er det ikke med oss. Det er ingen medlemskap kreves, og enkeltpersoner i alle aldre er velkommen. Det er ingen portforbud.